Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h

ساخت وبلاگ

NHL-serien är i full gång och dagens lag är från New York Rangers och Washington Capitals. Detta spel spelades i Madison Square Garden. Washington Capitals-stjäan Alex Ovechkin kunde inte ta på sig NHL Tröjor på grund av skada. Detta kommer att vara väldigt olyckligt för deras laguppställning.

Det kanske inte är någon stor skillnad i styrka mellan de två sidoa den här gången, men Washington Capitals kan ha varit för oaktsam. På bara 50 sekunder av spelet knäböjde Panarin på ett knä efter att ha fått en passning från Vincent Trocheck i den vänstra face-off cirkeln, vilket hjälpte New York att vinna. En svep ledde med 1-0. Saker och ting är alltid överraskande. Under de sista 50 sekundea av den första kvarten skrevs ställningen om till 2-0. Fans som bar New York Rangers tröjor hejade på dem. Washington Capitals återhämtade bara poängen med en poäng under andra kvartalet, 2-1. I den tredje och fjärde kvarten gjorde ingendera sidan några prestationer och slutligen var ställningen låst till 2-1.

Sege i den här matchen avslutade också New York Rangers fyra matcher långa förlustsvit, och jag hoppas att det kan ge lycka till för New York Rangers.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 33 تاريخ : 25 / 10 / 1402 ساعت: 9:14 AM

Washington Capitals mötte Los Angeles Kings på Capital One Arena i Washington. Det var en jämn match. Så vem kommer att bära NHL Tröjor och bli vinnaren av denna tävling. Tävlingen mellan de två sidoa var också ganska spänd, och det var inte förrän i slutet av matchen som de två sidoa avgjorde vinnaren. Washington Capitals besegrade Los Angeles Kings med 4-3.

Efter matchstart kunde de två sidoa aldrig bryta igenom motståndarens försvar. Under den första kvarten slutade de två lagen oavgjort. Under andra kvartalet tog Washington Capitals äntligen ledningen, 1-0. Fans som bär Washington Capitals tröjor hejade på dem. Los Angeles Kings var uppenbarligen ovilliga att släpa efter och gjorde snart poängen. De två sidoa jagade varandra. I den tredje kvarten gjorde John Carlson slutligen matchens mål med 53 sekunder kvar av den tredje kvarten. Segermålet beseglade ställningen 4-3.

John Carlsons sena mål hjälpte Washington Capitals att vinna och han var matchens man. Vi önskar honom lycka till i framtiden.

 

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 22 تاريخ : 18 / 10 / 1402 ساعت: 10:24 AM

När Kanada börjar sin jakt på guld vid IIHF World Junior Hockey Championship 2024, kommer man att försöka vinna för tredje året i rad. Det är en bedrift som inget lag har åstadkommit sedan Kanada vann fem raka guldmedaljer 2005-09. Fansen som bär sina Billiga NHL Tröjor är stolta över dem.

Forwarden Owen Beck är den enda återvändande spelaren från WJC Kanadas guldmedaljvinnande lag 2023, efter att ha spelat tre matcher i stället för den skadade forwarden Colton Dach i medaljspelet. Jag tror att Owen Beck i nhl tröjor ba kommer att förvåna fansen. Även om Kanada har liten erfarenhet av juniorvärldsmästerskapet, gör Owen Beck, andraomgången i 2022 års NHL-draft (nr 33), sitt bästa för att fylla denna lucka. .

Ingen av spelaa drar sig för det slutliga målet att vinna en guldmedalj, så se fram emot en underbar prestation från dem.

Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h...
ما را در سایت Välkommen att köpa män hockeytröjor barn hockeytröjor dame h دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tom lee ishockeyfan602 بازدید : 55 تاريخ : 4 / 10 / 1402 ساعت: 1:23 PM